Миколаївська  гімназія 
     
 Миколаївської міської ради Стрийського району
          Львівської області
  
Львівська обл., м.Миколаїв, пл.Ринок,23, e-mail: Mykolgimnaziya@gmail.com, тел.51-380
 

Меню сайту
Корисні посилання
>
Ми в Facebook
Новини освіти
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 202
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

33 гімназисти-природолюби, бажаючи перевірити власний рівень інтелекту, стали учасниками Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу "Колосок - 2014 осінній". Найактивнішими і найрезультативнішими виявились учні 5(9)Б класу. Одразу дев'ять гімназистів продемонстрували високий результат. Так Діана Венчур та Марта Приц нагороджені сертифікатами призерів "Золотий колосок", решта конкурсантів - володарі сертифікатів "Срібний колосок" у різних номінаціях. Вітаємо наших природознавців!

Переглядів: 743 | Додав: gimnazija | Дата: 28.01.2015 | Коментарі (0)

             

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом.  Сьогодні тисячі людей у всьому світі проводять акції, марші, флеш – моби на підтримку антиснідівського руху.

Відповідні заходи проводилися і в Миколаївській гімназії. Учні 4(8)- их класів були учасниками  тренінгового заняття «СНІД – чума ХХ століття».  Гімназисти  ознайомились із хронологією розповсюдження цього захворювання, отримали інформацію про  вірус імунодефіциту, про шляхи зараження ним, про те, як оберегти себе від цієї хвороби.

Сьогодні, 1грудня, учасники тренінгу прийшли на лінійку з червоними кульками та стрічками – символами руху.  Вони наголосили на  тому, що СНІД можна побороти тільки тоді, коли кожен із нас буде добре обізнаний, як можна себе оберегти  від цієї хвороби, коли кожен із ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: gimnazija | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0)

Час пливе швидко і не віриться, що минув рік  від тих подій, які закарбувалися повстанням сили духу, болем, слізьми, безневинними смертями…

 Адже ця ніч перетворила  Європротест на Єврореволюцію — боротьбу за людську та національну гідність громадян України,  символом якої став прапор України, а духовним помічником – національний гімн. Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Передовсім вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості.

Саме 21 листопада  визнано Днем Гідності та Свободи. Українці вшановували загиблих під  час масових акцій протесту у листопаді  2013- лютому 2014 року. У Миколаївській гімназії вчителі історії Ониськів І.Т. та Казьмір Г.Г. провели уроки пам᾿яті Героїв Небесної сотні. Педагоги нагадали  дітям події минулого року, коли українці продемонстрували свою європейську гідність, своє пр ... Читати далі »

Переглядів: 727 | Додав: gimnazija | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

     
 Такої страшної трагедії, яку пережив у 30-х роках  наш народ, не знав, мабуть, жоден народ в історії людства. У ці дні, коли по всій Україні відбуваються численні заходи – реквієми, відчинили свої душі і серця для пам᾿яті про ті страшні роки й учні гімназії. Гімназисти 4(8)-А,Б класів під керівництвом Олексина Р.Б. та Овсянник Н.С. підготували  та провели усний журнал «Не згасни, свічко пам᾿яті». Жахливі картини1933 року закарбувалися в пам᾿яті присутніх у залі після перегляду фрагментів художнього фільму Олеся Янчука «Голод - 33» ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: gimnazija | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

   

День української писемності та мови – це свято, що згуртовує всіх небайдужих на шляху до відродження духовності.

Уже традиційно в перші дні листопада в Миколаївській гімназії проходить Тиждень української мови. 9 листопада гімназисти писали Всеукраїнський радіодиктант єдності, мали змогу відчути себе частинкою багатомільйонної родини, перевірити свої знання з мови.

Розпочався тиждень з урочистої лінійки «Найкраща мова єднання - українська». Гімназисти 1(5)-В класу запевнили усіх, що будуть плекати, шанувати та оберігати рідну мову, бо «доки існує мова, доти існує народ». У кожному класі вчителями-словесниками та класними керівниками було проведено виховні години «Рідна мова – бездонна криниця мудрості».

Учні 2(6)-х класів взял ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: gimnazija | Дата: 20.11.2014 | Коментарі (0)

30 жовтня на базі Миколаївської гімназії для вчителів географії відбувся семінар-практикум «Екологічне виховання у навчально-виховному процесі. Краєзнавчий аспект».

У рамках роботи семінару географи взяли участь у заочній відео-екскурсії екологічною стежкою «Зазирни у природу рідного краю» та побувати у каплиці «Писанці», пам᾿ятці природи місцевого значення «Дендрарій Радів», печерно-скельному комплексі Прийма І, озері Обшир. Пурій Галина Степанівна поділилася досвідом організації навчально-виховної та практичної природоохоронної роботи на екологічній стежці, розкрила мету, завдання і значення екологічних маршрутів.

Учитель Овсянник Наталя Степанівна провела доповідь-презентацію «Дослідження району проживання в екологічних проектах».

За «круглим столом» педагоги поділилися враженнями від ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: gimnazija | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

Гімназисти в черговий раз долучилися до акції «Допоможи воїну АТО». Збір коштів, вітальні листівки, аплікації, виготовлені власноруч, приурочили Дню захисника України, яке тепер святкуватимемо 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці.

«Зараз така ситуація, що осторонь не може залишитися ніхто,навіть діти. А чим ми можемо допомогти? Особливо нічим, то, принаймні, долучимося хоча б своїми  виробами ручної роботи»,- зазначають учні 5-Б класу.(Кл.кер.Дерев’янко І.Р.)

Зібрані кошти (4105 грн.)члени учнівського самоврядування передали постраждалим з надією, що хоч невеликий внесок, можливо,допоможе чиємусь батькові, чоловікові чи синові покращити здоров’я.

Переглядів: 528 | Додав: gimnazija | Дата: 28.10.2014 | Коментарі (0)

Серед професійних  свят одне з вагомих місць займає День працівника освіти. У гімназії традиційно у цей день випускники запрошують усіх педагогічних працівників на концерт – вітання. Вітання, щирі слова вдячності за нелегку вчительську працю урочисто звучали з уст ведучих. Ніжні слова українських пісень у виконанні ансамблю гімназійних класів адресувалися вчителям усіх кафедр. Чарівний голос Яців Марії подарував  освітянам  пісню «Мій учителю», адже у житті кожної людини є улюблений учитель, який приємним спогадом виринає із минулого і супроводжує у майбуття. До сліз зворушила присутніх у залі пісня «Моя Україна»у виконанні Яців Марії та Коцар Діани, яка нагадала про події, які відбуваються на сході країни.

Приємним і незабутнім спомином залишиться у пам’яті кожного  святковий вечір «Пишайся вчителями, Україно!&r ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: gimnazija | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

Сьогодні дуже непростий час для нашої держави, нашого народу. Багато хто не може залишатися осторонь тих подій, які відбуваються на сході країни, намагається допомагати державі, військовим, постраждалим. Хтось допомагає продуктами харчування, предметами гігієни, миючими  засобами... Долучилася до цієї акції і учениця 4(8)-А класу нашої гімназії Стадник  Богдана. Гімназиста віднесла у пункт самооборони листа в зону АТО та із власної скарбнички виділила невелику грошову допомогу (5 євро).

Сподіваємося, що вчинок Богдани наслідують і інші учні, адже навіть незначна допомога - це крок до перемоги.

Переглядів: 739 | Додав: gimnazija | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

    

З 15 по 19 вересня у гімназії було проведено Олімпійський тиждень під гаслом "О спорт - ти мир!" Мета тижня - виховання гімназистів на гуманних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою і спортом. У всіх класах була проведена тематична інформація "О спорт - ти мир!".

Учні середніх класів взяли участь у змаганнях з міні-футболу та конкурсі спортивного танцю. Гімназисти молодших класів змагалися у спортивних естафетах "Старти надій", а також взяли участь у конкурсі "Олімпійська листівка". Переможці були нагороджені грамотами на загальногімназійній лінійці.

Переглядів: 524 | Додав: gimnazija | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 55 »
Директор гімназії

Ониськів Ігор Теодорович Робочий телефон:
(03241)51-380
Це слід знати!
1. Усе про COVID19
2. Гігієна рук
3. Відеоролик про коронавірус
Для учнів, батьків
Розклад дзвінків
1 урок - 8.30 – 9.15
2 урок - 9.25 – 10.10
3 урок - 10.25 – 11.10
4 урок - 11.30 – 12.15
5 урок - 12.25 – 13.10
6 урок - 13.20 – 14.05
7 урок - 14.15 – 15.00
8 урок - 15.05 – 15.50
Онлайн-ресурси
1. Бібліотека школяра
2. Курси Prometeus
3. Відеоуроки на Youtube каналі
4. Історія України дистанційно
5. Освітня платформа
Learning.Ua
6. Безкоштовні відеоуроки з математики та фізики для 4-11 класів на youtube-каналі "Топ Школа"
7. Онлайн перевірка знань в ігровій формі LearningApps
8. Інтерактивне навчання на сайті MozaWeb
Пошук
Анонс новин
Сьогодні матеріалів немає.
Погода
Погода Миколаїв
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Відділ освіти Миколаївської РДА
Вербізька ЗОШ MON
Copyright MyCorp © 2024

Конструктор сайтів - uCoz